AFLETTEREN 2.0 MET EXACT ONLINE

KOPPEL NU JOUW PAYMENT SERVICE PROVIDER MET EXACT ONLINE

GEAUTOMATISEERD

Handmatig afletteren verleden tijd

WEBSHOP ONAFHANKELIJK

De module ondersteunt verschillende PSP’s

TIJDBESPAREND

Meer ruimte voor andere zaken

AFLETTEREN (TE) VEEL WERK?

Bespaar tijd met de Aflettermodule 2.0

In de praktijk moet je helaas met enige regelmaat handmatig betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online. Vervelend, want dit is een tijdrovend klusje en dus ook kostbaar. Vooral als je veel betalingen moet verwerken. Met onze Aflettermodule voor Exact Online behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd.

HOE HET WERKT

De Aflettermodule zorgt dat de werkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden volgens de uitbetalingsbestanden van jouw Payment Service Provider (PSP). Je downloadt je betaalspecificaties om ze vervolgens in te lezen in de module. De Aflettermodule voor Exact Online haalt de openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met de betaling van jouw PSP. Hierbij wordt er rekening gehouden met de kosten die de PSP per transactie berekent, waardoor je administratie weer ‘glad’ loopt.

 

In tegenstelling tot onze standaard Aflettermodules 2.0 (zoals Mollie, Adyen, MultiSafepay etc.) is de Custom Aflettermodule 2.0 maatwerk. Wij zorgen ervoor dat Aflettermodule conform de specificaties van jouw PSP wordt samengesteld en op ons xCore-platform wordt geïnstalleerd.

 

Meer informatie over afletteren in Exact en het gebruik van MT940 bestanden? Lees hier onze afletterblog.

AFLETTEREN & EXACT ONLINE

AFLETTEREN 2.0 en xCore

De Aflettermodule 2.0 maakt gebruik van ons xCore-platform. Met dit zeer geavanceerde koppelplatform heb je 24/7 online toegang tot je producten en kun je razendsnel beginnen. Omdat onze Aflettermodule 2.0 custom gemaakt wordt, installeren wij deze voor jou op ons xCore-platform. Na het invullen van je gegevens en het bestellen van de Aflettermodule maken wij een xCore-account voor je aan en zetten we de Aflettermodule voor jouw PSP voor je klaar.

 

Het installeren en implementeren van de module conform de specificaties van jouw PSP kost eenmalig € 250,-. Zodra dit is geregeld, krijg je van ons een seintje en kun je gelijk aan de slag.

 

Tip! Zorg ervoor dat je van tevoren in Exact Online de juiste dagboeken en grootboekrekeningen aangemaakt hebt.

WEBSHOP ONAFHANKELIJK

Deze Aflettermodule is webshop onafhankelijk. Dus werk je met Magento, WooCommerce of een ander platform? Geen probleem. De Aflettermodule 2.0 is beschikbaar voor elk webshopplatform. Heb je geen webshop? Ook dan kun je gewoon gebruik maken van onze Aflettermodule.

Elke PSP mogelijk

Op het bestelformulier van de Aflettermodule 2.0 staat een lijst met Payment Service Providers (PSP’s) waar je uit kunt kiezen. Staat jouw gewenste PSP er niet tussen? Geef dan door met welke PSP jij werkt, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

 

Werk je met Mollie, Adyen, MultiSafepay, PAY., Paypal, Stripe, Shopify Payments, Bol.com, fonQ, Blokker, Ingenico of Beslist.nl, ga dan naar de productpagina voor het installatieproces.

Prijzen

Afletteren 2.0 Basic

Functionaliteiten
 • Tot 250 transacties p/m
 • Automatisch boeken
 • Geschikt voor elke PSP
 • Snelle implementatie

€19,-  per maand + € 250,- implementatiekosten (eenmalig)

Afletteren 2.0 Large

Functionaliteiten
 • 250 – 2000 transacties p/m
 • Automatisch boeken
 • Uniek queue systeem
 • Geschikt voor elke PSP
 • Snelle implementatie

€39,-  per maand + € 250,- implementatiekosten (eenmalig)

Afletteren 2.0 Extra Large

Functionaliteiten
 • Vanaf 2000 transacties p/m
 • Automatisch boeken
 • Uniek queue systeem
 • Geschikt voor elke PSP
 • Snelle implementatie

€59,-  per maand + € 250,- implementatiekosten (eenmalig)

Aflettermodule add-ons

Add-ons
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on kunnen klantspecifieke aanpassingen binnen jouw module toegevoegd of een maatwerkmodule gerealiseerd worden. Deze module wordt door dealer4dealer toegevoegd zodra de klantspecifieke aanpassingen zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Niet gematchte transacties boeken
Standaard worden de niet gematchte transacties niet meegenomen in de boeking. Met deze add-on worden boekingsregels aangemaakt voor de niet gematchte transacties. Deze worden op een in te stellen tussenrekening geboekt.
€7,50 p/m
Meerdere referentievelden matchen
Deze add-on biedt de mogelijkheid om op meerdere referentievelden (o.a. uw referentie, omschrijving, factuurnummer, etc.) af te letteren.
€5,- p/m
IBAN-verificatie transacties
Met deze add-on kun je IBAN-verificatie transacties als één post wegboeken op een gekozen grootboekrekening. Vaak zijn dit transacties van 1 of 2 cent waar geen openstaande post voor aanwezig is in Exact Online. De add-on herkent deze transacties als inkomsten waar geen openstaande post tegenover staat en worden geboekt op een grootboekrekening naar keuze.
€5,- p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.

Quote

“De Aflettermodule is een fijne tool die ons tijd, geld en zorgen bespaart.”

– SAHEL SETORG, BRAND MANAGER THE CLOAKROOM

FAQ

Wat is het verschil tussen de Aflettermodule 2.0 en de Custom Aflettermodule 2.0?

+

Zowel de Aflettermodule 2.0 en de Custom Aflettermodule 2.0 worden geïmplementeerd op ons xCore-platform. Bij de Aflettermodule 2.0 kun je de module zelf implementeren en testen en de custom module wordt voor je geimplementeerd. De Custom Aflettermodule 2.0 is dus maatwerk. Wij zorgen ervoor dat de Aflettermodule conform de specificaties van jouw PSP wordt geïmplementeerd. De implementatiekosten bedragen hiervoor € 250,-.

Ik wil gaan afletteren. En nu?

+

Je bestelt de gewenste module. Vervolgens nemen we contact met je op voor de implementatie. Zodra de implementatie klaar is, krijg je van ons een seintje en kun je aan de slag.

Wat houden de implementatiekosten voor deze module in?

+

Het implementatiepakket voor de Custom Aflettermodule 2.0 kost éénmalig € 250,-. Onze ervaren consultants installeren en ondersteunen het testen van de Aflettermodule, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt.

Ik wil gebruik gaan maken van een extra Payment Service Provider, kan dat?

+

Ja, dat kan. Afhankelijk van het aantal transacties per maand, betaal je voor een tweede aflettermodule  € 19,-, € 39,- of € 59,- per maand. Dit kun je op het bestelformulier aangeven. De implementatiekosten van een tweede aflettermodule bedragen eenmalig € 250,-.

Kan ik met terugwerkende kracht synchroniseren?

+

De Custom Aflettermodule 2.0 werkt met een handmatige upload. Je kunt dus zelf met terugwerkende kracht betaalbestanden uploaden.

Wat houdt een transactie in?

+

Zodra de module een post afboekt in Exact, wordt dit gezien als een transactie. Een transactie is dus een Afletterboeking.

Mijn gewenste Payment Service Provider staat niet in het overzicht.

+

Maak je gebruik van een PSP waarvoor op dit moment nog geen Aflettermodule beschikbaar is? Je kunt gewoon je gegevens op het bestelformulier invullen en ‘Overig’ aanklikken en de naam van de gewenste PSP invullen.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Meer producten van dealer4dealer?

CHECK DE APP-STORE