AFLETTEREN 2.0 BLOKKER MET EXACT ONLINE

KOPPEL NU BLOKKER MET EXACT ONLINE

GEAUTOMATISEERD

Handmatig afletteren verleden tijd

WEBSHOP ONAFHANKELIJK

De module ondersteunt Blokker

TIJDBESPAREND

Meer ruimte voor andere zaken

AFLETTEREN (TE) VEEL WERK?

Bespaar tijd met de Aflettermodule 2.0

In de praktijk moet je helaas met enige regelmaat handmatig betalingen matchen (afletteren) met openstaande posten in Exact Online. Vervelend, want dit is een tijdrovend klusje en dus ook kostbaar. Vooral als je veel betalingen moet verwerken. Met onze Aflettermodule voor Exact Online behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd.

HOE HET WERKT

De Aflettermodule zorgt dat de werkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden volgens de uitbetalingsbestanden van Blokker. Je downloadt je betaalspecificaties om ze vervolgens in te lezen in de module. De Aflettermodule voor Exact Online haalt de openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met de betaling van Blokker. Hierbij wordt er rekening gehouden met de kosten die Blokker per transactie berekent, waardoor je administratie weer ‘glad’ loopt.

 

Meer informatie over afletteren in Exact en het gebruik van MT940 bestanden? Lees hier onze afletterblog.

AFLETTEREN 2.0 BLOKKER & EXACT ONLINE

AFLETTEREN 2.0 en xCore

De Aflettermodule 2.0 voor Blokker maakt gebruik van ons xCore platform. Met dit zeer geavanceerde koppelplatform heb je 24/7 online toegang tot je producten en kun je razendsnel beginnen. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken. Vervolgens kun je ervoor kiezen de Aflettermodule zelf te installeren of je kunt kiezen voor het implementatiepakket. Voor het goed implementeren van deze Aflettermodule heb je namelijk enige kennis nodig. Het installeren en implementeren van de module conform de specificaties van Blokker kost eenmalig € 100,-. Zodra dit is geregeld, krijg je van ons een seintje en kun je gelijk aan de slag.

 

Tip! Zorg ervoor dat je van tevoren in Exact Online de juiste dagboeken en grootboekrekeningen aangemaakt hebt.

WEBSHOP ONAFHANKELIJK

Deze Aflettermodule is webshop onafhankelijk. Dus werk je met Magento, WooCommerce of een ander platform? Geen probleem. De Aflettermodule 2.0 voor Blokker is beschikbaar voor elk webshopplatform. Heb je geen webshop? Ook dan kun je gewoon gebruik maken van onze Aflettermodule.

LIEVER EEN IMPLEMENTATIEPAKKET?

Je kunt zelf de Aflettermodule 2.0 installeren via de installatiewizard. Mocht je de implementatie liever uitbesteden, dan kun je kiezen voor een implementatiepakket. Dan maken wij een account voor je aan en richten we deze in conform de specificaties van jouw PSP (Payment Service Provider). Dit kost eenmalig € 100,-. Zodra dit is geregeld krijg je van ons een seintje en kun je gelijk aan de slag.

Prijzen

Afletteren 2.0 Basic

Functionaliteiten
 • Tot 250 transacties p/m
 • Automatisch boeken
 • Zelf implementeren
 • Test 14 dagen gratis

€19,-  per maand Optioneel: implementatiepakket

Afletteren 2.0 Large

Functionaliteiten
 • 250 – 2000 transacties p/m
 • Automatisch boeken
 • Uniek queue systeem
 • Zelf implementeren
 • Test 14 dagen gratis

€39,-  per maand Optioneel: implementatiepakket

Afletteren 2.0 Extra Large

Functionaliteiten
 • Vanaf 2000 transacties p/m
 • Automatisch boeken
 • Uniek queue systeem
 • Zelf implementeren
 • Test 14 dagen gratis

€59,-  per maand Optioneel: implementatiepakket

Aflettermodule add-ons

Add-ons
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on kunnen klantspecifieke aanpassingen binnen jouw module toegevoegd of een maatwerkmodule gerealiseerd worden. Deze module wordt door dealer4dealer toegevoegd zodra de klantspecifieke aanpassingen zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Niet gematchte transacties boeken
Standaard worden de niet gematchte transacties niet meegenomen in de boeking. Met deze add-on worden boekingsregels aangemaakt voor de niet gematchte transacties. Deze worden op een in te stellen tussenrekening geboekt.
€7,50 p/m
Meerdere referentievelden matchen
Deze add-on biedt de mogelijkheid om op meerdere referentievelden (o.a. uw referentie, omschrijving, factuurnummer, etc.) af te letteren.
€5,- p/m
IBAN-verificatie transacties
Met deze add-on kun je IBAN-verificatie transacties als één post wegboeken op een gekozen grootboekrekening. Vaak zijn dit transacties van 1 of 2 cent waar geen openstaande post voor aanwezig is in Exact Online. De add-on herkent deze transacties als inkomsten waar geen openstaande post tegenover staat en worden geboekt op een grootboekrekening naar keuze.
€5,- p/m
De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product.

Quote

“De Aflettermodule is een fijne tool die ons tijd, geld en zorgen bespaart.”

– SAHEL SETORG, BRAND MANAGER THE CLOAKROOM

FAQ

Wat is het verschil tussen de Aflettermodule en de Aflettermodule 2.0?

+

De Aflettermodule 2.0 draait op ons koppelplatform xCore. De Aflettermodule 1.0 maakt nog gebruik van een ander platform, maar wordt in de toekomst gemigreerd naar xCore.

De Aflettermodule voor Mollie, Adyen, PAY.nl, MultiSafepay en Bol.com haalt zelf de betaalspecificaties op, matcht automatisch de openstaande posten uit Exact Online met de betalingen van de PSP en maakt ook automatisch een boeking aan in Exact Online bij een 100% match. Deze modules zijn dus volledig geautomatiseerd. Bij de overige Aflettermodules 2.0 hoeft je alleen zelf als extra handeling de betaalspecificaties te downloaden en in te lezen in de module. Deze modules matchen daarna ook automatisch de openstaande posten uit Exact Online met de betalingen van de PSP en maakt ook automatisch een boeking aan in Exact Online bij een 100% match.

Ik wil gaan afletteren. En nu?

+

Je bestelt eerst de gewenste module. Vervolgens kun je de Aflettermodule 2.0 voor Blokker zelf implementeren op ons koppelplatform xCore en 14 dagen gratis testen. Besteed je de implementatie van de Aflettermodule 2.0 liever uit? Dan kun je kiezen voor het implementatiepakket, dit kost eenmalig € 100,-. Let op: dan zijn de 14 gratis testdagen niet van toepassing.

Wat houden de implementatiekosten voor deze module in?

+

Het implementatiepakket voor de Aflettermodule 2.0 voor Blokker kost éénmalig € 100,-. Onze ervaren consultants installeren en ondersteunen het testen van de Aflettermodule, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt.

Ik wil gebruik gaan maken van een extra Payment Service Provider, kan dat?

+

Ja, dat kan. Hiervoor doorloop je opnieuw de installatiewizard, dan heb je twee koppelingen. . Afhankelijk van het aantal transacties per maand, betaal je voor een tweede aflettermodule  € 19,-, € 39,- of € 59,- per maand. Kies je voor een implementatiepakket, dan bedragen de implementatiekosten voor een tweede aflettermodule eenmalig € 100,-.

Kan ik met terugwerkende kracht synchroniseren?

+

Ja, dit kan tot maximaal één jaar terug. De kosten hiervoor bedragen eenmalig per module:
€ 75,- voor 1 t/m 3 maanden terug
€ 125,- voor 4 t/m 7 maanden terug
€ 175,- voor 7 t/m 11 maanden terug
€ 250,- voor 12 maanden terug

Vraag hier de synchronisatie met terugwerkende kracht aan.

Wat houdt een transactie in?

+

Zodra de module een post afboekt in Exact, wordt dit gezien als een transactie. Een transactie is dus een Afletterboeking.

Mijn gewenste Payment Service Provider staat niet in het overzicht.

+

Maak je gebruik van een PSP waarvoor op dit moment nog geen Aflettermodule beschikbaar is? Neem dan contact met ons op!

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.

+

Ga dan naar ons Helpcenter. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen.

Meer producten van dealer4dealer?

CHECK DE APP-STORE