Vacature

Administratieve topper (16 uur)

dealer4dealer is dé e-commerce backofficespecialist voor Exact software, gevestigd in het mooie Groningen. Ken jij ons nog niet? Jammer, want via ons unieke xCore-platform ontwikkelen wij namelijk softwareoplossingen tussen webshops en Exact. En dat gaat hard. We groeien als kool. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee, maar heeft tot gevolg dat onze Evelyn het kneiterdruk heeft met de administratie, boekhouding en planning. Zo druk zelfs, dat we zoeken zijn naar extra administratieve ondersteuning.

Ben jij dit?
Wij zijn actief in de booming e-commercewereld. Dit houdt in dat we er veel nieuwe klanten bij krijgen. En om deze groei te faciliteren zijn natuurlijk veel van onze processen geautomatiseerd via onder andere Exact Globe, Zendesk en ons eigen xCore-platform. Door de groei en continu veranderende processen blijven ook veel werkzaamheden echt ‘mensenwerk’ en daar ga jij je mee bezig houden. Denk hierbij aan het verwerken van inkoopfacturen, controle van onze openstaande posten, incassoverwerking en andere voorkomende financiële/administratieve processen. De exacte werkzaamheden zullen we samen met jou gaan bepalen.

Wij vragen een gedegen financiële achtergrond (mbo-studie of hoger) en de nodige ervaring met administratieve/boekhoudkundige systemen. Kennis van Exact is natuurlijk een pre, maar ben je andere systemen gewend ? Ook dan kun je reageren. Daarnaast hou je van dynamiek en vind je het fijn om snel te schakelen. Ook ben je niet bang voor veranderingen. In onze wereld zijn we namelijk continu aan het veranderen, verbeteren en aan het optimaliseren. Wil je dit gecombineerd met een niet al te groot team in een lekker informele, nuchtere bedrijfssfeer met korte lijntjes? Dan zit je bij ons helemaal op je plek! Oh ja, breng een goed gevoel voor humor mee, want het is bij ons erg gezellig en we houden wel van een geintje! Zeker tijdens de gezamenlijke lunch (zodra dat weer kan natuurlijk).

De functie is in eerste instantie voor 16 uur per week, maar kan op termijn uitgebreid worden.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een prima salaris o.b.v. functie en ervaring
  • Doorgroei- en studiemogelijkheden
  • Bijdrage in eventuele opleidingskosten
  • Goede pensioenregeling
  • 26 vakantiedagen o.b.v. fulltime contract
  • En de mogelijkheid om parttime te werken
  • Een fanatieke PV en bijbehorende personeelsuitjes
  • Voetbalspel, Jura koffiemachine en een tof team van meer dan 30 collega’s

Connect met ons!
Klinkt goed? Solliciteer en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan de lunchtafel!

Voor meer informatie betreft deze vacature kun je contact opnemen met dealer4dealer via 050 – 544 50 39 en vraag naar René Albertema. Direct solliciteren? Stuur je CV met korte motivatie naar r.albertema@dealer4dealer.nl.

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier