Klantcase

Klantcase: 9 Lemons

Webshop: 9 Lemons
Vakgebied: Fashion
Gestart: 2015
Vestigingsplaats: Rotterdam
Werken met: Aflettermodule + Afletteren 2.0 

 

 

 

 

 

 

 

Over 9 Lemons
Drie jaar geleden besloten de twee jonge ondernemers Cas en Wayne hun lijfspreuk ‘dream big or go home’ na te leven. Het was tijd voor een tegenbeweging in de modewereld: weg met de vertrutting. En met succes, want 9 Lemons kent inmiddels drie merken; Official Trut, Vlerk en 9 Lemons. 

De kleurrijke fashionstatements zijn geïnspireerd op alles om je heen; mens, natuur en stad. Samen met de hoogwaardige materialen maakt dit het ideale label voor mensen die hun dromen durven najagen. Kernwoorden van 9 Lemons zijn dan ook open-minded, onbevangenheid en streetwise.

1000e registratie xCore
Dit jaar hebben ze niet enkel hun eigen feestje te vieren, maar doen wij er een schepje bovenop. 9 Lemons is namelijk de 1000e registratie via ons koppelplatform xCore! Waar we eind 2016 het platform lanceerden, hebben we nu al meer dan 1000 registraties. Logisch, aangezien we producten blijven ontwikkelen en toevoegen.  Zo hebben we recentelijk de Mollie Aflettermodule 2.0 gelanceerd. Ook 9 Lemons maakt hier dankbaar gebruik van. “Door de Aflettermodules van Dealer4dealer en de koppeling met Exact Online loopt onze admin als een geoliede machine” aldus de oprichters. Fijn, want zo kunnen zij zich bezighouden met waar zij écht goed in zijn: het ontwerpen van nieuwe collecties.

Nieuwsgierig naar de 9 Lemons collectie? Neem een kijkje in de webshop! Naast online, zijn er ook verschillende verkooppunten in de Benelux. En voor 2018/2019 liggen er mooie plannen klaar, namelijk uitbreiding richting landen in West-Europa!

9 Lemons Vlerk

Quote
“Door de Aflettermodules en de koppeling met Exact Online kunnen wij ons nóg beter focussen op het ontwerpen van de nieuwe collectie.” – Cas & Wayne – 9 Lemons

 

Deel dit met

Meer nieuws?

Klik dan hier